Моят Шампоан и Маска За Лято 2017

По ирония на съдбата, точно в това лято, в което не видях плажа повече от няколко пъти и не се топнах във морската вода нито веднъж, заради бременността ми, преоткрих професионалната лятна слънцезащитна серия шампоан и маска за коса на Лореал – SOLAR SUBLIME.

Преоткрих, защото и преди ги бях ползвала и бях много доволна. Много си приличат със серията за суха коса Loreal Intense Repair, която, за съжаление, забелязах, че вече е променена напълно. Затова се насочих към тази и съм много щастлива. 🙂

Шампоанът и маската са с ув филтър, който предпазва косата от вредните слънчеви лъчи, също така предпазва от хлора и измива деликатно косата от солената морска вода.

Необходимо е само едно нанасяне на шампоана, за да разпени добре, същевременно, още преди да нанеса маската усещам косата си загладена и мека. Маската използвам вместо балсам, но не винаги имам време да я оставям да престои 10-15 минути ( даже по принцип не я оставям да престоява, защото все бързам ). Разнасям върху дължината на косата си съвсем малко количество маска и разресвам с широк гребен. Оставям я максимално 5 минути да действа, но явно са достатъчни за тази чудесна маска, защото след ползването й, косата ми е винаги подредена и мека.

Шампоанът е на цена около 15 лева, а маската около 25 лева. Обичам и двата продукта и силно се надявам да ги намирам винаги налични с по възможност същата тази формула, която ме остави техен фен.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *