Животът Е Твърде Кратък, За Да Носим Нелюбими Неща

Louisvutton - Любимите Ми Чанти

Случвало ли ви се е въпреки избора в гардероба накрая да излизате с повтарящи се дрехи и аксесоари?

Всички си имаме категория любими и нелюбими вещи и истината е, че винаги посягаме към любимите. Тогава какъв е смисъла да тъпчем гардероба си с нелюбими неща? Разпродажбите ни изкушават, списанията ни вдъхновяват да експериментираме, а понякога и просто жадуваме за нещо по – различно. Това е ок, но не е ок, когато купуваме заради момента и после пазим вещите за някой друг ден.

Тук в Турция са много популярни модните предавания, където всякакви момичета се включват, за да покажат стила си преди критично жури. Най – гледаното е – “Ето, Това Е Моят Стил”. И аз обичам да го гледам, когато имам време. В тези предавания ясно се усеща женската ни психология. След първата седмица повечето участнички започват да “експериментират” със стила си и да купуват всякакви безмислени дрехи и аксесоари еднодневки.

Аз също понякога правя тези грешки и тогава ако се усетя навреме, побързвам да върна закупения продукт на следващия ден. Просто се чуствам най – красива, когато нося любимите си неща. Чуствам се най – удобно и най – себе си. Освен това и нямам толкова много поводи да се издокарвам. Не съм всеки ден на кафе или ресторант.

Имаше едно интервю с известна блогърка, която сподели малко тайни, покрай работата си с модния си блог. Тя каза, че не носи всичките дрехи, с които се снима. Много от тези дрехи дори не притежава. Каза, че често се облича, за да излезе в задния двор или улицата пред къщи за кратка фотосесия и после се прибира обратно.

Със сигурност е друга историята при момичетата с повече възможности за пътувания и разходки, но тъй като аз не съм от тях, в моя блог показвам само каквото имам, каквото обичам и каквото ме вдъхновява. И определено съм на принципа да инвестираме в няколко, но качествени и любими неща. Аксесоарите, правят комбинациите различни!

Keep It Real 🙂

И да, чантата от снимката не е оригинал, но пък много си я харесвам. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *